Scrisoarea Presedintelui Rotary International, catre membrii fondatori ai Clubului Rotary Campia Turzii, Romania

Scrisoarea Presedintelui Rotary International, catre membrii fondatori ai Clubului Rotary Campia Turzii, Romania

15 august 2014

Catre membrii fondatori ai Clubului Rotary Campia Turzii, Romania,

Imi face mare placere sa urez bun venit Clubului Rotary Campia Turzii, Romania in familia Rotary International.

Nu exista nimic asemanator cu bucuria de a charta un nou club Rotary. Am fost implicat in fomarea multor cluburi, si sotia mea, Corinna, a devenit ea insasi membru fondator al unui nou club. Fiecare club nou reprezinta un potential nelimitat – de a ajuta oameni, de a face comunitatea voastra mai puternica, de a face Rotary mai puternic. Si prin oferirea acestui dar, si voi primiti un dar in schimb: un sentiment de mandrie si responsabilitate care va adanci legatura cu comunitatea si concetatenii vostri. Este foarte antrenant sa stiti ca, datorita dedicarii voastre, oamenii se vor aduna cu prietenie in fiecare saptamana pentru a munci impreuna, pentru a face viitorul mai luminos. In Rotary gasim solutii, nu scuze.

O parte din a fi martor la nasterea unui nou club este emotia necunoscutului. Fiecare club Rotary este unic si isi va gasi propria cale de a imbogati comunitatea si vietile membrilor sai. Nu exista un anumit model pentru cum ar trebui sa fie un club Rotary si cluburile descopera metode innovative de a ajunge la public si de a mentine membrii implicati. Puterea noastra ca organizatie consta in adaptabilitatea noastra si, pe masura ce avansam, noi capitole, ca al vostru, vor modela viitorul Rotary, adaptand fiecare club la nevoile, punctele forte si pasiunile membership-ului vostru.

Clubul vostru va fi o raza de speranta si ajutor; o raza care stiu ca va straluci in comunitatea voastra multi ani de acum inainte. Va urez voua si colegilor vostri Rotarieni din Campia Turzii, Romania noroc, fericire si succes la inceputul acestei calatorii emotionante, si abia astept sa lucrez cu voi toti pentru a Lumina Rotary (Light Up Rotary).

Cu stima,

Gary C. K. Huang

Presedinte al Rotary International 2014 - 2015